Privacyverklaring

Wij hechten veel waarde aan de privacy van onze gebruikers en willen ervoor zorgen dat uw persoonlijke informatie veilig en beschermd blijft. In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met de informatie die u verstrekt wanneer u ons contactformulier invult op onze website.

Welke informatie verzamelen wij?

Wanneer u ons contactformulier invult, vragen wij u om uw naam, e-mailadres, onderwerp en bericht. Deze informatie wordt gebruikt om uw vraag of opmerking te beantwoorden en om u indien nodig in de toekomst te kunnen contacteren.

Hoe gebruiken wij uw informatie?

Wij gebruiken uw informatie alleen voor het doel waarvoor u deze heeft verstrekt, namelijk om uw vraag of opmerking te beantwoorden en om u indien nodig in de toekomst te kunnen contacteren. Wij zullen uw informatie niet delen, verkopen of verhuren aan derden, tenzij wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.

Hoe beveiligen wij uw informatie?

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies, diefstal en ongeautoriseerde wijzigingen. We slaan uw informatie op in beveiligde mailomgeving en maken gebruik van SSL-encryptie om de informatie die u aan ons verstrekt te beschermen.

Hoe lang bewaren wij uw informatie?

Wij bewaren uw informatie niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor u deze heeft verstrekt. Indien u ons vraagt om uw informatie te verwijderen, zullen wij dit zo snel mogelijk doen, tenzij wij wettelijk verplicht zijn om uw informatie te bewaren.

Uw rechten

U heeft het recht om uw persoonlijke informatie die wij van u hebben verzameld in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Als u vragen heeft over onze privacyverklaring of over de manier waarop wij uw informatie verwerken, neem dan gerust contact met ons op.

Wijzigingen in onze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen om deze up-to-date te houden. Wij raden u aan om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Contact

Als u vragen heeft over onze privacyverklaring, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.